Ai peste 18 ani?

Pentru a accesa acest site trebuie să fii major

Body

Termeni Si Conditii

Compania care administreaza acest site este Mihailescu Fernando Marius P.F.A., numita in continuare Mihailescu Fernando Marius P.F.A. sau Furnizor, cu sediul in Campina, Str. Sg. Maj. Erou Grigore Nicolae, nr. 5, bl. 23B, sc. A, et. 1, ap. 1, Jud Prahova, inregistrata la O.R.C cu nr: F26/236/2018 si avand Cod Fiscal RO 3892650; Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor expuse aici. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Ne asumam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

 1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Mihailescu Fernando Marius P.F.A. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Mihailescu Fernando Marius P.F.A. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice probleme sau sesizari legate de drepturi de proprietate intelectuala ne puteti contacta la adresa noastra de e-mail: office@cramaferdi.ro

 1. Accesul la informatiile de pe site

Mihailescu Fernando Marius P.F.A. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Mihailescu Fernando Marius P.F.A. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara vreo notificare prealabila de catre producatori.

 1. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Mihailescu Fernando Marius P.F.A. isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu raspunde de eventualele defecte ale produselor cumparate din magazine care pot rezulta in urma transportului efectuat de terte persoane. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Mihailescu Fernando Marius P.F.A. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Mihailescu Fernando Marius P.F.A. de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul acceptarii si achitarii de catre client a facturii fiscale aferente comenzii. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare – cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu Mihailescu Fernando Marius P.F.A., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 1. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Limita minima de cantitate pentru o comanda este de 6 sticle.

 1. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se face prin curier.

Mihailescu Fernando Marius P.F.A. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Furnizor care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Cu excepţia cazurilor în care există circumstanţe extraordinare, vom depune toate eforturile pentru a finaliza comanda dumneavoastră cu produsul (produsele) enumerat(e) în Confirmarea de comandă până la data specificată în Confirmarea de comandă menţionată sau, dacă data de livrare estimată nu este specificată, în termenul estimat indicat la selectarea metodei de livrare. Cu toate acestea, pot apărea întârzieri din diverse motive, cum ar fi personalizarea produselor, apariţia unor circumstanţe neprevăzute sau zona de livrare. Vă rugăm să reţineţi că livrarea produselor se efectueaza prin intermediul unui serviciu de curierat rapid, la adresele de pe teritoriul Romaniei. In vederea asigurarii fara probleme a livrarilor, va rugam sa indicati ca si adresa de livrare o adresa la care puteti fi gasiti in intervalul orar 9-17.

În sensul prezenţilor Termeni, se consideră că „livrarea” a avut loc sau se consideră că a fost „livrată” comanda atunci când dumneavoastră intraţi sau o parte terţă desemnată de dumneavoastră intră în posesia fizică a produselor.

Cost de transport

Costurile de transport sunt cele percepute de catre furnizorul nostru de servicii de acest tip (Fan Courier).

Termen de livrare

Termenul estimativ de livrare al comenzilor este de 3-5 zile lucrătoare.

 1. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate se va efectua in avans. Plata in avans se poate realiza online cu, cardul bancar sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Mihailescu Fernando Marius P.F.A. la adresa de e-mail office@cramaferdi.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Mihailescu Fernando Marius P.F.A. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 1. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor. Politica de returnare

Mihailescu Fernando Marius P.F.A. isi doreste si urmareste sa fiti pe deplin multumiti de cumparaturile efectuate pe site-ul nostru, totusi, in cazul in care nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna in baza cadrului legislativ in vigoare. Legislatia romana in domeniu privind comertul electronic si regimul contractelor la distanta (Ordonanta nr. 130/31.08.2000, completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000) prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Astfel, puteti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, in termen de 10 zile, fara penalitati si fara a vi se pune vreo intrebare legata de motivul pentru care ati luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai in scris. Pot fi returnate in baza acestor legi doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumparator. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii. Nu puteti returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastra. Noi ne asiguram ca produsele de pe site-ul nostru ajung la dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Totodata sunt stipulate urmatoarele: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”, cu alte cuvinte nu pot fi returnate produse ce au fost personalizate la solicitarea expresa a clientului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele returnate vor fi asigurate pe durata transportului pe cheltuiala clientului. Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. va suporta toate cheltuielile cu transportul si va trimite produsul cerut imediat ce va primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veti avea posibilitatea sa selectati alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate catre noi.

Daca ati comandat gresit modelul puteti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca atat produsul cat si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate, in nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra in acest caz. Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la office@cramaferdi.ro. Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la o adresa ce va fi comunicata de catre operatorii nostri. Taxele de transport, in acest caz, vor fi suportate de dumneavoastra.

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

 1. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul nostru pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Mihailescu Fernando Marius P.F.A. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 1. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul nostru este gazduit de serverele unei terte firme. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul nostru. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 1. Utilizarea site-ului de catre persoanele sub 18 ani

Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

 1. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul nostru sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Puteti sa ne contactati pentru orice problema legata de site-ul nostru la office@cramaferdi.ro sau la numarul de telefon 0729 884 940. Persoana de contact: Paul Mihailescu.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Campina. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 1. Politica Confidentialitate

Politica de confidentialitate si date cu caracter personal: toate datele dvs. personale vor fi folosite de www.cramaferdi.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzii sau promotii.

Mihailescu Fernando Marius P.F.A., operator al site-ului www.cramaferdi.ro, nu va face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Mihailescu Fernando Marius P.F.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrarea si facturarea produselor sau serviciilor comandate. Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora.

Clientii pot comunica informatiile corecte la office@cramaferdi.ro in cazul in care anumite date personale sunt incorecte. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.cramaferdi.ro sunt transmise pe cale electronica, Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu poate fi facut raspunzatoare in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

La sesizarea utilizatorilor, Mihailescu Fernando Marius P.F.A. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. Informatiile furnizate catre Mihailescu Fernando Marius P.F.A. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii, trimiterea de mesaje personalului Mihailescu Fernando Marius P.F.A. sau facturare, etc.), conform legilor in vigoare. Mihailescu Fernando Marius P.F.A. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.cramaferdi.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ulu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 1. Forta majora

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.